HomeNieuwsBTW terugvragen zonnepanelen nu vanaf 1-1-2012 mogelijk

BTW terugvragen zonnepanelen nu vanaf 1-1-2012 mogelijk

Duurzaam Drimmelen is benaderd door een bedrijf, dat voor klanten BTW terugvraagt op hun geplaatste zonnepanelen. Ter informatie volgt hier het bericht. Mogelijk kunt u er uw voordeel mee doen. Wij hebben er zelf geen belangen in of bij!

Wij vragen al vanaf 2013 voor vele particulieren de BTW van zonnepanelen terug met onze websites  www.BTWterugvragenzonnepanelen.nl en www.BTWterugopzonnepanelen.nl. Wij werken daarbij samen met onze partner Finance Plus in Reeuwijk ( www.Financeplus.nl )
Door recente ontwikkelingen in de rechtspraak is het nu voor particulieren mogelijk de BTW van zonnepanelen terug te vragen vanaf 1-1-2012, wij doen dat op basis van no cure no pay.
U kunt ook voor uw huidige klanten gebruikmaken van onze BTW teruggave service om daardoor uw klanten te ontzorgen.

De normale prijs voor onze service is € 100 ex.  BTW. per aanmelding, wanneer de facturering via jullie bedrijf mogelijk is dan geldt een speciale prijs van € 85,= ex BTW, aanmelding loopt dan via www.BTWterugopzonnepanelen.nl.  De klant krijgt daarbij een eigen gebruikersnaam en wachtwoord waardoor klant het gehele BTW teruggave proces online kan volgen. Deze werkwijze bespaart ons en jullie veel telefoontjes en emails die beantwoord zouden moeten worden. Aanmelding via ondergetekende.

ISDE subsidie aanvragen
We zien steeds meer dat zonnepanelenverkopers ook zonneboilers en warmtepompen gaan verkopen. Wij bieden u aan om voor uw klant de ISDE subsidie aan te vragen. Prijs € 100 incl. BTW. voor een particulier per apparaat soort.
www.ISDEsubsidieaanvragen.nl  

Bij interesse kunt u met mij contact hierover opnemen.

Wyno Peeters AA
www.BTWterugvragenzonnepanelen.nl
Tel. 0611350722