HomeNieuwsElektrisch rijden op waterstof - iets voor u?

Elektrisch rijden op waterstof - iets voor u?

Informatieavond van Duurzaam Drimmelen op dinsdag 21 november 2017 over elektrisch rijden.
Liniehof, het clubgebouw van de Madese Natuurvrienden
Kievitstraat 3 Made

Na het druk bezochte duurzaamheidscafé van 17 oktober over modulair, circulair bouwen maakt u nu kennis met "anders" rijden. U krijgt niet alleen informatie, maar krijgt ook drie auto's te zien, waaronder een waterstofauto. En de mogelijkheid om in te tekenen voor een proefrit.

Elektrisch rijden is een manier om de uitstoot van CO2 te beperken. In de toekomst kunnen we daar niet omheen. Steeds meer automerken komen daarom met hybride of helemaal elektrische auto's. Misschien heeft u er al een of overweegt u er een te kopen. Maar andere duurzame alternatieven komen op de markt, bijvoorbeeld rijden op waterstof.

Bij het automerk Toyota kunt u kiezen uit al die mogelijkheden, en de directie van het bedrijf Louwman & Parqui vertelt u er graag meer van. De presentatie wordt gegeven door de directeur, Rogier Lindeman.
Ook zal tijdens de bijeenkomst aandacht worden besteed aan de nodige infrastructuur (laadpalen). 

Buiten De Liniehof staan drie auto's klaar voor bezichtiging na de presentatie, waarbij u natuurlijk vragen kunt stellen. U kunt dan ook intekenen voor een proefrit, waarvoor later een afspraak met u wordt gemaakt. 

De auto's zijn de Yaris, de Prius plug-in en de Mirai. De laatste is de waterstofauto en dat kan zeker worden gezien als een primeur

Toyota_Mirai

Het duurzaamheidscafé vindt plaats in de Liniehof, het clubgebouw van de Madese Natuurvrienden, Kievitstraat 3. De inloop is vanaf 19.30 uur; de presentatie begint om 20.00 uur.
Noteer deze bijeenkomst dus vast in uw agenda.