HomeNieuwsGeanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst van Duurzaam Drimmelen

Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst van Duurzaam Drimmelen

De nieuwjaarsreceptie stond deze keer in het teken van inspiratie. 
Duurzaam Drimmelen wil de bewoners van de gemeente over allerlei aspecten van duurzaamheid informeren en hen erbij betrekken, waarbij “samen” het sleutelwoord is. Maar waardoor worden de vrijwilligers van Duurzaam Drimmelen zelf geïnspireerd, waarvan krijgen zij, met andere woorden, energie?

Na een korte inleiding door de voorzitter, Jan Pieter Wieldraaijer, werden een paar korte filmpjes vertoond. De communicatiegroep en de voorzitter vertelden ieder bij “hun” film waarom die hen inspireert.
 
Er zijn veel plannen, maar helaas te weinig vrijwilligers om ze uit te voeren. Daarom werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen om vrijwilligers te vinden. Er zijn verschillende taken en taakjes waarbij Duurzaam Drimmelen hulp kan gebruiken.  Voor meer informatie kunt u de secretaris van het bestuur, Carla Burger, bellen: telefoon 076-5323150.

Hoewel het door de late aankondiging niet zo druk was, werd dat goed gemaakt door de levendige discussie en de oprechte betrokkenheid van de aanwezigen. Duurzaam Drimmelen begint dus met veel inspiratie aan het nieuwe jaar 2017.