HomeNieuwsJudoclub Made ontvangt 6 gratis zonnepanelen

Judoclub Made ontvangt 6 gratis zonnepanelen

Duurzaam Drimmelen zorgt ook voor duurzaam sporten
Op ruim 150 huizen in de gemeente Drimmelen liggen via Duurzaam Drimmelen zonnepanelen. Hiermee produceren de bewoners zelf stroom en besparen ze aanzienlijk op hun energierekening. Een rendement van 6-8% is heel wat beter dan de slechts 2% rente op de bank.

Ook voor verenigingen zijn er kansen om zelf duurzame energie te produceren en daarmee de kosten van het gebouw te verlagen. De judoverening in Made was erg enthousiast en vroeg Duurzaam Drimmelen wat er mogelijk was op hun dak. De teleurstelling was groot, omdat het dak niet sterk genoeg bleek voor veel panelen. De partners van Duurzaam Drimmelen - installateur PK Solar Power en leverancier Energy Guard – besloten daarom gratis panelen te plaatsen op het gebouw. Heel bijzonder is, dat de panelen aan de zijkant van het gebouw ‘hangen’. Je kunt ze daarom goed zien vanaf de straat. Judo gebeurt in Drimmelen vanaf nu dus ook duurzaam!

Wilt u ook de energie van de zon oogsten en uw energiekosten stevig drukken? Doe dan mee aan de actie van Duurzaam Drimmelen. U kunt zich aanmelden om met de lopende actie 10-15% op de aanschaf van een zon PV systeem te besparen. Meldt u aan vóór 15 april 2014 op www.duurzaamdrimmelen.nl.