HomeThema'sEnergiereductie

Energiereductie

Het geld en CO2 vliegen uw huis uit. Doet u niks dan betaalt u over 3 jaar gemiddeld €140 extra via energiebelastingen. Het wordt steeds aantrekkelijker om energie te besparen. Via aantrekkelijke subsidies ligt het geld ook nog eens voor het oprapen!

Tijd om in actie te komen en uw huis energiezuinig en comfortabel te maken. Zie onder aan deze pagina een figuur met de mogelijkheden en de besparing.

- Wilt u direct een Gratis en vrijblijvend advies van een onafhankelijke energieambassadeur van een lokale coöperatie. Klik hier.

- Wilt u een indicatie van de mogelijke maatregelen, kosten en opbrengsten specifiek voor uw woning. Ga naar Verbeteruwhuis van Milieucentraal. Deze link staat ook op onze homepage.

- Wilt u direct een overzicht van populaire maatregelen, subsdiemogelijkheden of een offerte aanvragen. Ga naar het Regionale Energieloket West Brabant.

- Wilt u geld lenen voor uw investering, vertrouwd via de overheid en tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ga naar Ikinvesteerslim.nlDeze link staat ook op onze homepage.

Meer comfort en een lagere energie-rekening. De voordelen van isolatie. Hieronder een voorbeeld van wat er zoal mogelijk is. Cijfers betreffen 2015. Ondertussen zijn de besparingen nog groter, de kosten lager en zijn er ook nog meer subsidies!

Energiereductie
Plaatje afkomstig van www.milieucentraal.nl